Interaktivní mapa

Interaktivní mapa
MAPA PŘÍSTUPNOSTI

Bezbariérová mapa
GEOPORTÁL

Geoportál Praha

Aktuální vydání

Uhříněveský zpravodaj 6/2017Aktuální číslo - PDF ke stažení

Datum a čas

Dnes je úterý, 27. 6. 2017, 8:55:44

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Svátek

Dnes je 27.6.2017

Svátek má Ladislav

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Den politických vězňů
  • Světový den rybářství
  • Světový den sdělovacích prostředků
  • Světový den diabetiků

Zítra má svátek Lubomír

Aktuální počasí

Počasí dnes:

27. 6. 2017

bo

Bude polojasno až oblačno, místy přeháňky nebo bouřky. Denní teploty 27 až 31°C. Noční teploty 18 až 14°C.

Přehrát/Zastavit Další

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 18
DNES: 412
TÝDEN: 1431
CELKEM: 697962

Exporty do RSS

RSS 0.91 RSS 1.0 RSS 2.0 Atom 1.0

Navigace

Odeslat stránku e-mailem

Obsah

KONCERT: Hop Trop

Trampská, folková a countryová hudební skupina

Datum konání: 26. 4. 2017 začátek od 19:30, délka 120 minut

Místo konání: Divadlo U22, K sokolovně 201, 104 00 Praha

Typ akce: hudba

Organizátor: Divadlo U22

Doba trvání: 120 minut

Plné vstupné: 290 Kč

Snížené vstupné: 190 Kč

Trampská, folková a countryová hudební skupina Hop Trop, která vznikla v roce 1980 a hraje ve složení: Jaroslav Samson Lenk, Ladislav Huberťák Kučera a Jaromír Šroub Vondra. Od samotného počátku existence skupiny se jedná o velmi výrazné hudební uskupení, které u nás patří ke špičce v hudebních žánrech folk a country
Vstupné 290 Kč (balkon 190 Kč)
Vstupenky v prodeji na pokladně Divadla U22 a na portálu www.ticketportal.cz.

V novém představení sestaveném převážně z tvorby Ladislava Kučery, jeho syna Roberta a jeho přátel, zazní například písničky Silver Hill, Valouny a Obchodník s deštěm. Nebudou chybět ani známé hity jako je Amazonka, Tři kříže, Jonatán, a také vodácké písničky, které vznikly spoluprací souboru se známým spisovatelem Zdeňkem Šmídem.

Pořad je proložen vlastním osobitým vyprávěním příhod ze života protagonistů i jejich populárních kolegů - známých muzikantů. HOP TROP kromě živé hudby a svých nahrávek nabízí jako novinku posluchačům na svých koncertech knížku se všemi písničkami a mnoha fotografiemi.

Skupina HOP TROP je stálicí na scéně trampské hudby už plných 35 let, a od svého vzniku hraje stále v původním složení.

HOP TROP byl hodnocen na festivalech Porta nejvyššími cenami za interpretaci i autorství a v roce 1988 se stal držitelem Zlaté Porty. Za album, vydané GZ Loděnice v roce 1990 s názvem „Hop Trop II“, byly hudebníkům předány „ZLATÉ DESKY“, a později „PLATINOVÉ DESKY“. Skupina HOP TROP mnohokrát vystupovala v televizních pořadech a její autorské písničky jsou denně vysílány soukromými i státními rozhlasovými stanicemi. Přijali je za své trampové, vodáci, a romantici se vztahem k cestování a přírodě. Některé zlidověly a jsou vyučovány v základních školách. Na svých cestách do USA a Austrálie HOP TROP vystoupeními potěšil i české a slovenské krajany.

Diskografie:
1987 - Hop Trop live Na Petynce 
1990 - Hop Trop II 
1991 - Svátek 
1993 - Hop Trop na Venkově&nbsp
1996 - Proč bychom se netopili
1998 - Potvory 2000 - Bestiální Uf
2004 - Trojhlavá saň
2007 - Hop Trop live Na Petynce a bonusy (rozšířená reedice) 

Obsazení:
Ladislav HUBERŤÁK Kučera - akustická kytara,Jaroslav SAMSON Lenk - akustická kytara, zpěv
Jaromír ŠROUB Vondra - kontrabas, zpěv

foto


Vytvořeno: 15. 2. 2017
Poslední aktualizace: 27. 5. 2017 23:05